Sophie de Boer

Samenwerking met Trek

10 april 2018

Met veel plezier kan ik jullie vertellen dat ik een nieuwe samenwerking aan ben gegaan. Op 1 maart heb ik een tweejarig contract getekend bij Trek. Ik ga voortaan dus op hun fietsen rijden, waar ook mijn samenwerkingen met Breepark, Rapha en Sram/Zipp ook verder gaan. Ik ben erg blij dat ik op zo’n groot internationaal merk mag gaan rijden en heb een heel goed gevoel bij deze samenwerking.

Dat goede gevoel komt overigens niet alleen door de fiets zelf. Bij de wereldbekerwedstrijd in Waterloo was ik aanwezig bij een persconferentie en na afloop kregen we een rondleiding door de Trek fabriek. Het productieproces maakte toen al veel indruk op me, evenals de mentaliteit van het bedrijf. Veel is gericht op service naar het personeel toe en ik kreeg hier een erg goed gevoel bij.

Tijdens de rondleiding kwam ik Jens Voigt ook nog tegen in het gebouw. Hij vertelde dat hij nog altijd erg nauw samenwerkt met Trek, ondanks dat hij inmiddels al even met fietspensioen is. Al met al was de keuze snel gemaakt om voor Trek te gaan. En daar komt nog eens bij dat ik erg positief ben over hoe zij zich inzetten voor gelijkheid in de cross, waar ze gelijk prijzengeld voor de mannen en vrouwen hebben in de wereldbeker die ze organiseren.

Het zal jullie opvallen dat de samenwerking met Trek niet het enige nieuwe is. Deze website is dat namelijk ook. Na een tijdje zonder website, ga ik jullie via deze weg voortaan ook weer op de hoogte houden.

Sophie

 
Foto: Deze zomer rijd ik al op een Trek bike. Een frame in de kleuren van Breepark krijg ik voorafgaand aan het nieuwe cross-seizoen.
Back to overview